Strategie

Hoe handel je risicomijdend

FemTrade handelt aan de hand van technische en fundamentele analyse

Onze analysten doen uitvoerig onderzoek naar cryptoprojecten. Enkel crypto die fundamenteel en technisch bekwaam zijn worden beschikbaar gesteld voor de software. We doen niet aan speculeren, maar aan analyseren. Wij kijken naar de intrinsieke waarde die cryptoprojecten bieden en maken data gedreven keuzes.

De software traders zijn eenvoudige handmatig in te stellen én er kan gebruik worden gemaakt van voorgeprogrameerde templates.

Onze analysten houden 24/7 de markt in de gaten

Met FemTrade handel je actief in de cryptomarkt. Hierdoor wordt efficiënt ingespeelt op de volatiliteit van de cryptomarkt. Wij volgen continue de markt ontwikkelingen on-chain en off-chain op data en macro economische gebied. Zo ontwikkelen wij intelligente innovatieve en efficiente algoritmes. Hierdoor wordt ingespeeld op ontwikkelingen, kansen benutten en risico vermijden. 

Selectief Portfolio

Wij zijn zeer selectief in de cryptovaluta waar de software beschikbaar voor wordt gesteld. Het portfolio bestaat dan ook alleen uit cryptoprojecten die fundamenteel sterk zijn bevonden en klaar zijn voor de toekomst. Op dit moment is de software beschikbaar voor BTC, ETH, ADA, DOT, LINK, LTC, VET, BNB, SOL, PHA en AXS

Registreer en laat de software voor je werken

Toch meer hulp nodig?

Onze klantenservice helpt je met plezier verder.

We maken het graag zo makkelijk mogelijk.

Veilig en Vertrouwd

FemTrade werkt samen met ’s werelds betrouwbaartste exchanges Bitvavo, ByBit, en CoinEx. Deze partijen zijn uitgekozen op haar veiligheid en betrouwbaarheid.

De beschreven exchanges hanteren een alomvattende aanpak om je crypto investering te beschermen. Zo wordt de meerderheid van de cryptovaluta los van het internet

op veilige locaties bewaard. Daarnaast bieden ze financiële stabiliteit met volledige reservers en goede bankrelaties en de hoogste normen van wettelijke naleving.